Tuesday, March 16, 2010

Keskiaikavertauksessa mokututkijat ovat pikemminkin kuin se kirkonmies, joka pönkittää valtaapitävien poliittista agendaa tutkimuksellaan

Suomessa on menossa vanhojen kommunistiaikojen tapaan kansan kusetus demlamafian ja valetutkijoiden disinfona:

Totuus valetutkijoista yliopistoissa esiin:

Keskiaikavertauksessa mokututkijat ovat pikemminkin kuin se kirkonmies, joka pönkittää valtaapitävien poliittista agendaa tutkimuksellaan edistääkseen omaa uraansa. Mokututkija eli valetutkijat kuten Anna Kontula ymv ei todellakaan vastaa Galileon kaltaisia toisinajattelijoita, jotka väittivät maapallon kiertävän aurinkoa vastoin yleistä kirkonmiesten käsitystä joutuen valtaapitävien vihan ja vainon kohteeksi. Seppo Lehto ja Jussi Halla-aho ovat aikamme Galileo-tapauksia.

Stalinin neuvostoliittovertauksessa taas mokututkijaa vastaa neuvostotutkija, joka on tulee tutkimuksissaan siihen tulokseen, että kaikki kapitalistisen maailman ongelmat kuten nälkä, eriarvoisuus ja rikollisuus on poistettu kommunistisesta maailmasta.


-----------------------------------

Hommafoorumilla Jack nimimerkki on ymmärtänyt mistä on kyse:

Helsingin Sanomissa, Vihreässä langassa, television Pressiklubi -ohjelmassa sekä monessa muussa lähteessä on esitetty viime aikoina väitteitä, että netissä lietsotaan rasismia ja väkivaltaa. On kerrottu kunnianloukkauksista ja tappouhkauksista. En kuitenkaan ole huomannut missään tarkempaa selitystä siitä, missä tätä rasismia ja väkivaltaan lietsomista esiintyy, ja ketkä julkisuuden henkilöt tai kuinka moni julkisuuden henkilö on saanut tappouhkauksia tai uhkauksia väkivallasta. Tällaisia väitteitä vain toistellaan päivästä toiseen, mutta väitteiden tueksi ei esitetä käytännön esimerkkejä. Vaikka itse seuraan nettiä melko aktiivisesti, en ole nähnyt ainoatakaan tappokehotusta missään. Ehkä joku voisi kertoa, missä tällaisia on, niin kävisin uteliaisuuttani lukemassa.

Nyt käytävä julkisuuspeli muistuttaa kommunistien menetelmiä aikoinaan. Kommunistien taktiikkaanhan kuului vastustajan mustamaalaaminen esittämällä julkisuudessa keksittyjä tai liioittelevia väitteitä sen toiminnasta. Taktiikkana oli toisin sanoen törkeä valehteleminen. Tämä perustui luultavasti siihen, että provokatiivinen tekaistu väärä syytös huomataan, ja se herättää julkista keskustelua. Kun ja jos väite joskus myöhemmin osoitetaan vääräksi, kommunistit ovat jo saaneet tarvittavan julkisuushyödyn, eikä oikea tieto enää kiinnosta suurta yleisöä.

Moskovassa kommunistien puoluekoulua käynyt SKDL:n kansanedustaja Siiri Lehmonen hallitsi tällaiset temput, kuten käy ilmi tästä vanhasta lehtileikkeestä.

http://koti.mbnet.fi/gta4/vs/ikl/pie2col.gif

Jutun väitteet uhkauskirjeistä ovat todennäköisesti suurimmaksi osaksi keksittyjä, koska Lehmonen ei esittänyt näitä väitteitä ensimmäisessä lehdistölle suunnatusssa propaganda-aallossa eikä myöskään maininnut niistä eduskuntakyselyssä, jonka hän aiheesta teki. Olisihan verellä töhritty uhkauskirje ollut hyvä lisätodiste "fasistien" vaarasta. Lakkautusuhan alla olleelle "Iltaset" -iltapäivälehdelle hän kuitenkin esitti tällaisia väitteitä, koska hän tiesi, ettei niitä tarvitse todistaa. Yhdestä väitteestä hän joutui kuitenkin antamaan selityksen. Lehtijutussa mainittiin näin: "Kansanedustaja Lehmonen kertoi lisäksi joutuneensa pieneen käsikähmään reservinupseerikerhon erään viitasaarelaisen jäsenen kanssa. Samalla hän sai kuulla uhkauksia."

Reservinupseerit eivät pitäneet tuollaisesta vaan vaativat selitystä. Jonkinlaisen selostuksen kansanedustaja antoikin.

http://koti.mbnet.fi/gta4/vs/ikl/rese.gif

Selostin nämä tapaukset vain esimerkkinä siitä, millaista mediapeliä äärivasemmisto on "punaisella" 70-luvulla harjoittanut. Anna Kontulan haastattelussaan (Pressiklubi) mainitsemat internetissä olevat tappo- ja raiskauslistat tuovat mieleen 1970-luvun politiikan.

---------------------------------------------------------

--------------------------------------------